• Slider Image

Welkom op de nieuwe Run, Pieter, Run!

Meestal wordt een oude blog in een nieuw jasje gestopt, echter aangezien ik er in geslaagd ben m’n oude blog posts te verliezen is het deze keer niet enkel een nieuw jasje, maar een volledig nieuwe garderobe geworden!

Vroeger in het Engels, nu in het Nederlands, zal je hier in de eerste plaats mijn transformatie van dichtbij kunnen volgen.  “From fat to fit” klonk het in het Engels, in het Nederlands gaan we voor “Van rond tot gezond”.  Mijn strijd tegen de kilo’s, het relaas van anderen die ook de strijd, met wisselend succes, zijn aangegaan, algemene informatie over het hoe & waarom van gezond eten en sporten zijn slechts enkele van de onderwerpen die hier de revue zullen passeren.

Geen zware wetenschappelijke vocabulaire zonder de nodige kristal heldere uitleg.

Geen blad voor de mond, zoals in het dagelijkse leven.  Dat gaat ongetwijfeld nog knallen!

 

Pieter

Interessant voor iemand die je kent? Delen die handel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *